top of page
472068-Color_Burst-macOS kopi.png

Hos Tegnestue SUBSTANS producerer vi prototyper af høj kvalitet. I samarbejde med vores partnere i Kina tilbyder vi professionelle 3D print der altid har en ekstrem flot finish, der er uset i Danmark. Vi producerer prototyper ud fra kundens 3D fil, og kan også assistere med udvikling, vejledning og konstruktionen af emnet.

PROTOTYPER
& 3D PRINT

PROTOTYPE SERVICES

Avanceret 3d print prototype

AVANCERET

3D PRINTNING

Prototype

CNC FRÆSNING

OG DREJNING

Vi tilbyder computerstyret (CNC) fræsning og drejning i stort set alle slags materialer. Dette er særligt relevant for dig, der ønsker en funktionsmodel.

Prototyper

LASERSKÆRING

OG PLADEARBEJDE

 Udgør dele af dit produkt af plader eller rørprofiler, tilbyder vi laserskæring. Vi kommer på den måde, hele vejen rundt i at afdække langt de fleste af vores kunders behov til prototyper. 

Vi 3D printer med stereolitografi metoden (SLA), der sikrer meget fine tolerancer. Vælg frit mellem farve, gennemsigtighed og overflade finish. 

Ring og lad os få en snak om dit projekt

eller send en e-mail til hello@tegnestuen-substans.dk

AdobeStock_122561425_edited.jpg
Anchor 1
AVANCERET
3D PRINT I SLA

Vi råder over i alt 10 af de nyeste SLA 3D print maskiner der findes på markedet. Vi kan printe meget store emner med dimensioner helt op til 1.700 x 800 x 400 mm. Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan producere hele emnet uden at skulle dele det op og lime det sammen.

Vores samarbejdspartnere af dygtige sprøjtemalere sliber, polerer og maler emnet i en kvalitet der er uset i Danmark.

Vi leverer dine 3D print fra uge til uge, så du hurtigt kan visualisere produktet, og efterprøve dine idéer.

Drone.png

SENESTE PROTOTYPE

Klient: BGRAPHIC

Model og unikt podie af arbejdshavnen til den nye Femern forbindelse - Danmarks største infrastruktur projekt. Opført i det nye udstillingscenter i Rødbyhavn.

Seneste 3d print
AdobeStock_295620318_edited.jpg
Anchor 2
CNC FRÆSNING
OG DREJNING

Til funktionsmodeller, hvor man fx vil teste produktets styrke, holdbarhed eller lign. kan vi producere emnet i det færdige materiale vha. CNC fræsning og drejning.

Materialer kan fx være plast, aluminium eller stål.

På den måde kan funktionsmodellen afsløre om produktet lever op til dine krav og forventninger før at det sættes i produktion.

cnc.png
Anchor 3
Laser%20Cutting_edited.jpg
LASERSKÆRING OG PLADEARBEJDE

Til produkter der består af plader eller rørprofiler, kan vi også være dig behjælpelig med en prototype.

Vha. laserskæring, plade- og rørarbejde, kan vi udskære og bukke rør og plader i fx stål eller aluminium til den nøjagtige facon.

På den måde er der meget få opgaver som vi ikke kan klare, og vi vil gå meget langt for at hjælpe vores kunder med deres prototyper.

laser.png
bottom of page