top of page
3d print og prototyper.png

Få din prototype

gjort til virkelighed

Løft din præsentation med imponerende prototyper. Vores tre løsninger guider dig gennem alle stadier af produktudviklingen, fra tidlige koncepter og styrketest til din første serieproduktion.

Efterbehandlings-

muligheder

Skab det perfekte udtryk for dine emner med vores brede udvalg af efterbehandlingsmuligheder. Vi tilbyder bl.a. anodisering, elektroplating, glasblæsning, polering og gravering, der ikke blot giver et flot udseende, men også øger korrosionsbestandigheden og slidstyrken for dine emner.

Prototype
 • Egenskaber i metaller

 • Ideel til styrketest

 • Små oplag

 • Endelige materialer

Fordele

Minimum detalje størrelse

Maximale emne dimensioner

0,5 mm

2000 x 1500 x 200 mm

Størrelser

Optimer din produktudvikling med CNC-fræsning og drejning, der muliggør produktion af funktionsmodeller i det endelige materiale. Uanset om det er plast, aluminium, stål eller et andet materiale, skaber vi emner, der giver dig mulighed for at teste produktets styrke, holdbarhed og andre essentielle egenskaber. Med denne tilgang kan du afdække, om produktet opfylder dine krav og forventninger, før det går i produktion.

CNC

Funktionsmodeller

2K og 3K

støbning

Skab komplekse og innovative produkter med vores 2K og 3K vakuumstøbningsmuligheder. Med multi-komponent støbning åbnes dørene for at støbe emner i 2, 3 eller flere materialer og farver, hvilket giver dig fuld kreativ frihed til at realisere dine designidéer.

 • Kosteffektiv serieproduktion

 • Endelige plastmateriale

 • Emner i høj kvalitet

 • Kom let ud på markedet

Fordele

Minimum detalje størrelse

Maximale emne dimensioner

1 mm

1200 x 800 x 800 mm

Størrelser

Skab en omkostningseffektiv serieproduktion med vakuumstøbning. Producer små serier af emner med høj kompleksitet i det rigtige materiale. Sammenlignet med sprøjtestøbning reduceres forudgående værktøjsomkostninger betydeligt, hvilket gør vakuumstøbning til et ideelt valg når produktion i store mængder ikke er påkrævet. 

Vacuumstøbning

Din første serie-produktion

Få din prototype gjort til virkelighed

Dyk ned i et af vores seneste projekter, hvor vores prototype-løsninger har spillet en afgørende rolle i at bringe vores kundes vision til live.

Et projekt vi er stolte af

Fremhævet projekt

Opdag, hvordan Tegnestuen Substans har realiseret Femern A/S' vision gennem en imponerende model af arbejdshavnen, hvor selve podiet også udgør en vigtig del af historiefortællingen.

Femern

Oplev fine tolerancer og professionel finish med 3D-printning i stereolitografi (SLA). Afprøv dit design med frihed til at vælge farve, gennemsigtighed og overfladefinish. Med vores produktion i Kina leverer vi verdensklasse-prototyper til utroligt konkurrencedygtige priser. Med adgang til nogle af verdens største 3D-printere kan vi producere hele emnet uden at skulle dele det op og lime det sammen igen.

3D Print

Visuelle prototyper

Professionel

sprøjtemaling

Med professionel sprøjtemaling får dine 3D prints et utroligt realistisk udtryk, der skiller sig ud ved enhver præsentation. Vores erfarne team i Kina står til rådighed for at male dine emner i lige netop den RAL- eller PMS-farver du ønsker.

Prototyper
3d print prototype
 • Lave omkostninger

 • Gennemsigtige emner

 • Hurtig produktion

 • Komplekse former

Fordele

Minimum detalje størrelse

Maximale emne dimensioner

0,1 mm

1700 x 800 x 550 mm

Størrelser

bottom of page