top of page

PitBull T1

Smukt og praktisk design på racerbanen

Med PitBull T1 sætter vi en ny standard for go-kart udstyr.

I samarbejde med Ferratti Racing har vi omdefineret den traditionelle pitvogn, hvor essentielle redskaber nu har deres dedikerede plads i et flot og kompakt design der kan foldes sammen. Udover produktudvikling har Tegnestuen SUBSTANS også stået for designet af Ferratti Racings messestande samt produktionen af PitBull T1.

Ferratti Racing

Kunde

Produktudvikling, Prototyper, Produktion, Salg

Ydelser
sportsudstyr projekt

I samarbejde med Ferratti Racing, har vi retænkt den traditionelle pitvogn til go-kart kørere, og givet den en helt ny betydning.

 

Værktøjsskabet og pitvognen har ind til nu, været to separate enheder når man står under pitteltet til et racerløb. Dette resulterede ofte i nogle paniske løbeture og stresset stemning, når der pludselig opstod et behov for at lave en justering eller et hurtigt dækskifte.

Med PitBull T1 ligger dette fortiden til. PitBull T1 samler alle de vigtigste redskaber, som en go-kart kører har brug for, i et veldesignet robust produkt. Den bringer en elegance til go-kart banerne, som ellers hører Formula 1 løbene til.

Opgave

I PitBull T1 har alting fået sin egen plads i et kompakt design.

I bundpladen er der fordybninger til dæk, på siden er der holder til spraydåser, på toppen er der plads til stopure, på forsiden en holder til mapper og på bagsiden er der en skuffe til værktøj og en skuffe til rengøringsklude.

Transport til og fra racerbanen er også en væsentlig del af det at køre go-kart. Det skal være let og hurtigt, og passe ind i nogle i forvejen meget fyldte biler eller varevogne. Derfor er PitBull T1 designet så den kan foldes sammen, og stå sikkert i bilen. Den kan sågar agere værktøjsskab i din bil, så dit vigtigste værktøj altid er lige ved hånden.

Foldbar

Få dit projekt gjort til virkelighed

bottom of page