top of page

MacroCaps

Energisikring for en grønnere fremtid

Med MacroCaps projektet tager vi et skridt nærmere en mere bæredygtig fremtid inden for energilagring. I partnerskab med MacroCaps har vi i Tegnestuen SUBSTANS skabt et modulært batterisystem, der ikke bare eliminerer potentielle fejl og energitab men har åbnet døren for mere effektiv integration og skalerbarhed i større energianlæg.

MacroCaps

Kunde

Produktudvikling, Prototyper

Ydelser
Hjemmeside
Bæredygtig fremtid produktudvikling

Vi har med vores design introduceret en helt ny tilgang til batteriløsninger. Systemet er modulært, hvilket gør det nemt at udskifte, skalere og hurtigt omkonfigurere fra serie- til parallelforbindelse. Vi er stolte af at være en del af MacroCaps' rejse med at forme en bæredygtig fremtid for grøn energiforsyning.

Vores opgave med MacroCaps-projektet var at skabe en komplet serie af batteriprodukter, der ikke kun fungerer som individuelle enheder, men også ubesværet kan integreres og skaleres i større anlæg. Ved at trække på vores erfaring inden for mekanik har vi i samarbejde med MacroCaps designet et system, der fra et centralt sted mekanisk forbinder alle batterierne med hinanden, og eliminerer en række potentielle menneskelige fejl og energitab, som ellers kunne opstå.

Opgave

Vi har anvendt en kombination af 3D-print og CNC-teknologi i udviklingen af prototyper, hvilket udgør en kritisk fase i vores arbejdsproces. Disse prototyper har spillet en uundværlig rolle i bekræftelsen af, at vores system fungerer fejlfrit og overholder de højeste standarder.

Vores ydelser inden for prototyper strækker sig ud over funktionalitet og sikkerhed. Vi stræber efter at skabe prototyper, der ikke blot tjener som testmodeller, men også imponerer visuelt og kan præsenteres med stolthed. Denne tilgang har vist sig værdifuld for MacroCaps ved centrale præsentationer og i deres bestræbelser på at fremme produktet på globalt plan.

Prototyper

Få dit projekt gjort til virkelighed

bottom of page