top of page

KNUD

Pålidelig og automatisk dispensering af medicin

Mød KNUD – vores svar på effektiv medicinhåndtering. Udviklet med Nordic Adherence, kombinerer KNUD automatiseret dispensering og smart diskette-system. Den sikre og præcise medicinadministration skaber mere tid til velvære for brugeren og betydelige besparelser for sundhedssektoren. Et skridt mod mere meningsfuld pleje.

Nordic Adherence

Kunde
Ydelser
Medicinal udstyr udvikling

Kernen i KNUDs effektivitet er vores diskette-system. Hver medicintype leveres i forseglede disketter, hvilket gør det enkelt og sikkert at administrere medicinen. Denne teknologi reducerer risikoen for forvekslinger og sikrer, at brugeren altid modtager den rette dosis på rette tidspunkt.

I samarbejde med Nordic Adherence har vi skabt KNUD for at løse udfordringerne ved medicinhåndtering. KNUD er en medicindispenser, der automatiserer uddelingen af den korrekte medicin i præcise doser.

Den programmerbare dispenser eliminerer menneskelige fejl og skaber mere sikkerhed i medicinadministrationen. Samtidig fungerer KNUD som en pålidelig påmindelse for brugeren og giver værdifuld information tilbage til plejepersonalet.

Opgave

Få dit projekt gjort til virkelighed

bottom of page