top of page

SAMMENKLAPLIG PITVOGN

I samarbejde med Ferratti Racing, har vi retænkt den traditionelle pitvogn til go-kart kørere, og givet den en helt ny betydning.

Værktøjsskabet og pitvognen har ind til nu, været to separate stationer når man står inde i pitteltet under et racerløb. Dette resulterede ofte i nogle vilde løbeture og panisk stemning, når der pludselig opstod et behov for at lave en justering eller et hurtigt dækskifte.

Med PitBull T1 ligger dette fortiden til. PitBull T1 samler alle de vigtigste redskaber, som en go-kart kører har brug for, i et veldesignet robust produkt. Den bringer en elegance til go-kart banerne, som ellers hører Formula 1 løbene til.

KLIENT:
grafikelementer-04.png

Transport til og fra racerbanen er også en meget essentiel del af det at køre go-kart. Det skal være let og hurtigt, og passe ind i nogle i forvejen meget fyldte biler.

 

Glemte man lige skruetrækkeren til en sidste opgave, er dette ikke længere en katastrofe. Værktøjsskufferne i PitBull T1 er tilgængelige selvom at pitvognen er pakket sammen.

"PitBull T1 er intet mindre end en genistreg! Denne løsning er aldrig før set på en racerbane, og har åbnet vores øjne for alt det vi tager for givet"

- Ferratti Racing

bottom of page