top of page

ELEKTRONIK

UDVIKLING

I Tegnestuen SUBSTANS er vi stolte over at kunne tilbyde både fysisk produktudvikling og elektronik udvikling. På den måde kan vi hjælpe vores kunder med at realisere langt de fleste projekter.

ELEKTRONIK-UDVIKLING

SKRÆDDERSYET TIL DIT PROJEKT

Tegnestuen Substans er dit go-to udviklingshus, for dig der er i den spæde start af at udvikle et nyt produkt, eller dig der er midt i en udviklingsproces og har brug for hjælp.

Vi er et udviklingshus, der udvikler professionelle teknologiske løsninger i absolut verdenskvalitet.

Vi udvikler produkter baseret på vores teams erfaring med at udvikle i over 50 år.

1

Har du bare en idé, eller er du kørt fast midt i et projekt, så er vi din helt rette samarbejdspartner. Vi skalerer projektet efter dine behov. Send os en ønskeliste, og så er der gode chancer for at vi kan føre det ud i livet.

2

Før at du igangsætter den helt store produktion, er det godt at have testet dit produkt af først. Derfor bygger vi gerne en simpel prototype, som gir dig mulighed for at evaluere dit produkt, og få den første brugerfeedback. Du kan også bruge prototypen til at fremvise for investorer.

3

Når vi har fået grønt lys fra prototype-undersøgelserne, udvikler vi det endelige system. Her ligger vi vægt på kvalitet og energieffektive løsninger. Vi optimerer printpladen i forhold til kabinettet, og tester grundigt for fejl.

4

Vi tilbyder også, at hjælpe med at modne produktet til produktion. Vi kan fx optimere løsningen til masseproduktion, og deler gerne vores erfaringer med outsourcing og leverandører, så du er godt klædt på, når projektet er afsluttet.

HVAD VI GØR BEDST

BERØRINGSFRIE PRODUKTER

Den globale pandemi har fået os alle til at indse, hvor meget vi mennesker er i kontakt og berøring med hinanden. Hos Tegnestuen SUBSTANS arbejder vi i øjeblikket på en del projekter, hvor vi vha. bl.a. sensorer flytter en masse brugerfunktioner til at kunne bruges uden fysisk berøring.

LITIUM BATTERI LØSNINGER

Mange produkter bliver i dag designet til at være mobile, og skal kunne anvendes mange steder og i flere og flere sammenhænge. Dette er i høj grad blevet muligt, med den seneste udvikling af Lithium batterier. Vi har stor erfaring med at designe energieffektive systemer, der sikrer størst udnyttelse af Lithium batteriet, samtidig med at vi sikrer batteriet mod brandfare.

TRÅDLØS KOMMUNIKATION, RFID OG GPS LØSNINGER

Nutidens produkter er i mange tilfælde også produkter der virker trådløst. I Tegnestuen SUBSTANS har vi stor ekspertise med at udvikle produkter der fx anvender GPS signaler, eller produkter der indbyrdes kan kommunikere med hinanden. RFID kan fx anvendes i løsninger med en nøglebrik, som kan scannes og aflæses.

PRODUKTER TIL DATAOPSAMLING

IoT eller "Internet of Things" er et fænomen der er i stærk fremdrift. Det betyder, at produkter nu kan sende data ud til en server via en internetforbindelse. Ved at opsamle og udsende data fra fysiske produkter, kan man nu lave et helt netværk af produkter der taler sammen, og tilbyder services i samarbejde med hinanden. IoT er på den måde fundamentet for smart-produkter.

PROTOTYPER

I Tegnestuen SUBSTANS er vi eksperter i Embedded Systems. Det er en pre-fabrikeret minicomputer på størrelse med et dankort, som man kan programmere til at gøre lige det man vil. På den måde, kan vi bygge et system til dit produkt, så du hurtigt kan teste din idé af, uden at du behøver at investere i specialfremstillede printplader og starte en produktion op.

OPTIMERING

Vi kan hjælpe dig med at optimere dit produkt til produktion, og deler gerne vores erfaringer med outsourcing og leverandører. Vi kan optimere på design og størrelsen af din printplade.

bottom of page